• Diensten 1
  • Diensten 2

Glaswerkzaamheden

Schildersbedrijf Berghorst is niet enkel gespecialiseerd in schilderen. Voor het proffessioneel herstellen, zetten, onderhouden van alle glassoorten bent u ook bij het goede adres! Schildersbedrijf Berghorst is een professioneel bedrijf dat zich bezighoudt met beglazing in de ruimste zin van het woord.

Waarom Schildersbedrijf Berghorst?


-       24 uur per dag, zeven dagen in de week, dag en nacht bereikbaar via het contactformulier;

-       Beglazing van nieuwbouw projecten en gebouwen;

-       Levering en montage van alle mogelijke glassoorten;

Met onze speciaal uitgeruste montagewagen zijn wij altijd snel ter plaatse. Onze goed opgeleide monteurs zorgen voor direct herstel of een noodvoorziening. Wij werken onder andere voor woningcorporaties, scholen, overheidsinstanties, verzekeringsmaatschappijen en vele particulieren.

Schilderwerken

Uw huis professioneel beschermen? 

Wanneer moet mijn woning worden geschilderd? Hoe voorkom ik achterstallig onderhoud en daarmee zeer hoge reparatiekosten aan mijn woning?

Hier volgt het antwoord op deze veel gestelde vragen. Aan de hand van voorbeelden van achterstallig onderhoud. Het tijdig herkennen van deze situaties kan u heel wat geld besparen. Gelukkig is er de professionele schilder die samen met u naar deze situaties kijkt en zorgt dat het huis weer in de oude of zelfs betere staat terugkeert. De professionele schilder. De beste vriend van je huis! Uw woning heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. Dat weet u natuurlijk. Maar wanneer en hoe en waarmee moet er worden geschilderd? Dat is steeds de grote vraag waar u als eigenhuis bezitter mee kampt. Leest u onderstaande tekst eens rustig door, u zult hier een eerste antwoord vinden op bovenstaande vragen.


Als u een auto bezit, dan weet u nauwkeurig dat deze na verloop van tijd onderhoud nodig heeft. Uw auto vertegenwoordigt een bepaalde waarde die jaarlijks steeds minder wordt. Als bezitter probeert u door goed onderhoud dit waardeverlies te beperken, dat is in uw eigen belang. Maar: uw huis is vele malen meer waard dan die auto. De waarde van uw huis is bovendien blijvend en neemt in de meeste gevallen zelfs fors toe. Maar net als in het voorbeeld van de auto, is het plegen van onderhoud aan uw woning noodzakelijk. Het is in uw belang de kosten van het onderhoud door het tijdig professioneel laten schilderen van uw woning zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk is. Het gaat er dus om dat u niet te lang wacht met het vakkundig laten schilderen van uw woning.

Behang werkzaamheden

Zoekt u een passende oplossing voor het behangen van uw woning?


Voor het behangen van uw woning kunt u gebruik maken van de jaren lange ervaring van Schildersbedrijf Berghorst. Wij bieden een groot assortiment aan verschillende soorten behang aan. Er kan hulp worden geboden met het maken van een gepaste keuze voor uw woning.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor:

-      Schilderen binnen- en buitenwerk.

-      Behangen van verschijnende oppertvlaktes, behang waarvan vele soorten leverbaar.